先日のアジのカルパッチョ、枝豆、黒ホッピー、あげたて厚揚げ豆腐、旨ダレキャベツ、ライムサワー、みんちの鶏もつ煮、レバー串、緑茶割、ささみめんたいわさび串、つくねおろしポン酢&泡盛 瑞泉/わたみん家 Horse Mackerel Carpaccio, Edamame, Hoppy Black, Freshly Fried Tofu, Cabbage with Tasty Sauce, Lime Sour, Minchi's Simmered Giblets, Liver Skewers Tare Sauce Flavor, Shochu and Green Tea, Chicken Tender Skewers with Spicy Cod Roe and Wasabi, Chicken Meatloaf with Grated Radish and Ponzu Citrus Sauce & Ryukyu Awamori Zuisen and Water at Wataminchi, Keikyu Sugita!♪☆(*^o^*)
コメント
いいね・コメント投稿・クリップはログインが必要です。
ログインする
不適切なコメントを通報する