先日の季節串5本セット、紅生姜、牛串、どて焼き+生姜、セロリの浅漬け、ごぼうの唐揚げ、海鮮5本セット、たまねぎ、チューリップ、牛もつ塩煮込み、なにわシルバー、レモンサワー、宝焼酎&緑茶/串かつ でんがな Deep Fried Seasonal Vegetables and Meat Assortment 5 Skewers, Deep Fried Pickled Ginger, Beef Skewers, Doteyaki Beef Sinew stewed in Miso and Mirin + Ginger, Lightly Pickled Celery, Fried Burdock, Deep Fried Seafood Assortment 5 Skewers, Deep Fried Onions, Tulip Chicken Wing, Stewed Beef Giblets Seasoned with Salt, Lemon Sour, Naniwa Silver Shochu Highball, Takara Shochu & Green Tea at Kushikatsu Dengana, Yokosuka Chuo!♪☆(*^o^*)
コメント
いいね・コメント投稿・クリップはログインが必要です。
ログインする
不適切なコメントを通報する